Google My Business (GMB)

Google My Business er en smart tilføjelse fra Google. Det er det, som popper op som noget af det første på Google, når du søger efter virksomheden. Det er her du lyn-hurtigt, kan få et overblik over åbningstider, mobil nr, adresse og en smart funktion med en hurtig rutevejledning til stedet – og faktisk meget mere.

Har du måske Google My Business, men er den ikke opdateret korrekt? Så bør dine alarm klokker faktisk ringe, fordi hvis din GMB er misvisende med f.eks. åbningstider, eller i har måske flyttet adresse, og det ikke er opdateret, kan i risikere at kunder er kørt forkert, hvis de ville besøge jeres butik/virksomhed.

Du kan så meget med Google My Business Du undgår bla. at forbrugere/kunder skal igennem flere led, før de kan kontakte jer, fordi information kommer hurtigt, og du dukker op i dit lokalområde.

Lokalområdet

Lad os sige, du driver en lille garn butik i Kalundborg, så må man forvente at største delen af dine kunder er Kalundborg.

Med Google My Business sikre du også, at du dukker op i lokalområdet, hvis folk f.eks. søger på “garnbutik Kalundborg”, fordi det er dit fokus område, dermed kan du gøre en god reklame for dig selv, ved at have oplyst de rigtige informationer.

Google My Business koster intet at holde kørende

Og det gode ved Google My Business er, når servicen er oprettet og kører, så koster den ingenting at drive, men derimod en meget stor synlig reklame for din virksomhed, oprettelse er også gratis.