Logo

Project Description

Hvordan møder folk jeres forretning?

I Vibarno forstår vi, at et logo er mere end blot et symbol; det er hjertet i din virksomheds visuelle identitet.

Logoet er designet til at afspejle din virksomheds værdier og ambitioner.

Med en blanding af kreativitet, teknisk og strategisk tænkning designer vi logoer, der skaber værdi for din forretning.

Hvert designprojekt starter med en grundig forståelse af dit brand og din målgruppe.

Vores team af erfarne designere arbejder tæt sammen med dig for at skabe et unikt logo, der skiller sig ud i markedet. Vi sikrer, at designet er fleksibelt og fungerer på tværs af forskellige medier – fra dit website til visitkort og sociale medier, det er nemlig en vigtig del, at det er de rigtige farver, om det er til (RGB) skærm eller (CMYK) trykt.

Lyder AI, PDF, SVG og EPS som bekendte eller nye ord? Det er filtyper, og hos os modtager du alle de rigtige typer, så dit logo kan anvendes til dine produkter.

Step 1

Afklaring

Under en indledende samtale afdækker vi grundigt dine behov for det kommende design af dit nye produktet. Her snakker vi om dine grundlæggende tanker og idéer omkring designet af produktet.

Step 2

Indhold

Vi skal bruge forskellige elementer fra jer, til at designe jeres produkt - når vi siger indhold, så mener vi, at hvis i har nogle ønsker til bestemte farver, skrifttyper, idéer eller design-linjer, som produktet skal følge eller have med.

Step 3

Gratis designforslag

Udfra vores første samtale udarbejder vi et uforpligtende og gratis designforslag. Dette giver dig mulighed for i dit eget tempo at overveje, om det lever op til dine forventninger. Godkender du, så udarbejder vi resten af dit designet!

Step 4

Endeligt design

Baseret på vores designforslag får du et klart indtryk af vores kompetencer i grafisk design. Hvis dette vækker din interesse, er vi klar til at påbegynde et samarbejde sammen med dig og udarbejder et komplet design af produktet.

SE VORES CASES

Brug for inspiration?

Lad vores tidligere arbejde tale for sig selv. Tag et kig på vores portefølje, hvor du kan finde et væld af inspirerende cases og se, hvad vi kan skabe for dig.

50+

Glade Kunder

Kontakt Vibarno

Vi er klar til at hjælpe dig. Har du et spørgsmål, så kontakt os endelig, så vi kan besvare dit spørgsmål…