Stor Hjemmeside

Project Description

Rummelig og alsidig for større visioner

“Stor Hjemmeside” fra Vibarno er vores mest omfattende pakke, designet til at tilbyde godt med plads. Op til 15 sider, åbner denne pakke op for en verden af muligheder, hvilket gør den ideel for større virksomheder, organisationer.

Denne pakke er til dem, der ønsker at dække alle områder af deres virksomhed, herunder omfattende tjeneste- og produktbeskrivelser, detaljerede kundeområder, kerneområder, blogsektioner, og meget mere.

“Stor Hjemmeside” opretholder samme høje standard af design og funktionalitet, som kendetegner vores mindre pakker, men med mere plads til at udfolde din virksomheds historie og grundværdier.

Med vores “Stor Hjemmeside” har i plads til at fokusere på jeres produkter, og gå i dybden samt hermed give masser af informationer til jeres kunder.

Med denne pakke får du fortsat fuld kontrol og nem adgang til at opdatere og vedligeholde hjemmesiden, understøttet af vores grundlæggende SEO-opsætning for bedre online synlighed. Vælg “Stor Hjemmeside” for en helhedsorienteret, professionel og kraftfuld online tilstedeværelse.

Step 1

Afklaring

Under en indledende samtale afdækker vi grundigt dine behov for den kommende hjemmeside. Denne tilgang sikrer, at vores første udkast til hjemmesiden vil møde dine forventninger og appellere til din smag.

Step 2

Indhold

Vi påbegynder processen ved at indsamle indhold fra dig, herunder billeder, tekst, ønskede farver (typisk baseret på dit logo), selve logoet, samt eksempler på hjemmesider, du inspireres af.

Step 3

Gratis designforslag

Udfra vores første samtale udarbejder vi et uforpligtende og gratis designforslag. Dette giver dig mulighed for i dit eget tempo at overveje, om det lever op til dine forventninger. Godkender du, så udarbejder vi resten af hjemmesiden!

Step 4

Endeligt design

Baseret på vores designforslag får du et klart indtryk af vores kompetencer i webdesign. Hvis dette vækker din interesse, er vi klar til at påbegynde et samarbejde sammen med dig og udarbejder et komplet design af hjemmesiden.

SE VORES CASES

Brug for inspiration?

Lad vores tidligere arbejde tale for sig selv. Tag et kig på vores portefølje, hvor du kan finde et væld af inspirerende cases og se, hvad vi kan skabe for dig.

50+

Glade Kunder

Kontakt Vibarno

Vi er klar til at hjælpe dig. Har du et spørgsmål, så kontakt os endelig, så vi kan besvare dit spørgsmål…