Google My Business

Project Description

Google My Business - den smarte virksomhedsprofil

Virksomheder, som anvender Google My Business får markant flere visninger. Dine kontaktinformatioer er hurtige og nemme at finde.

Google My Business - hvad er det?

Google My Business er den ting, som popper op ved siden af dit søge resultat på Google. Den er også kaldt en virksomhedsprofil.

Hvad gør Google My Business?​

Den gør det nemt, faktisk rigtig nemt for folk, at finde jeres mobil nr, website, se jeres åbningstider eller endda bare trykke på "rutevejledning" og åbne i Google Maps. Med en GMB-konto, kommer du også på Google Maps.

Beskrivelse

Giv folk muligheden for at finde dig. Hvis du nu er frisør, og har en frisør forretning i Aalborg – og folk søger på “frisør Aalborg” – så vil din butik komme frem på mappet. Det er derfor (GMB) Google My Business er super vigtig for din forretning.

Dine kunder kan også give dig anmeldelser via. GMB – det gør, at andre kunde kan se hvad du får af stjerne. Hvor bedre ratings dine kunder giver dig, hvor bedre er chanchen for at kunderne vælger dig, fremfor en anden. Super vigtigt værktøj til anskaffelse af kunder.

Sådan her ser det typisk ud

I vores eksempel er Naturrum Sdr. Omme brugt. Her danner du dig nemt et overblik over hvad de laver, hvor de ligger, anmeldelser fra deres besøgende/kunder, at det er et udlejningslokale, åbningstider, adresse, billeder af stedet.

Ugentlig data

Du kan opsætte, så du modtager en ugentlig opdatering fra din GMB konto (det anbefaler vi) – her kan du se hvor man som har gjort en action udfra dine handlinger på GMB. Du vil bla. kunne se hvor man klik du har på “website” ikonet, hvor man der bruger “rute” for at finde hen til jer – og en masse data på andre ting.

Fang de nye og turisterne i byen

Hvis der er turister i byen, så er det sket ret ofte før. De går på Google, søger efter f.eks. en restaurant. Her vil du så poppe op inde på kortet hvis man søger på “restaurant Aarhus” og i har placering i Aarhus.

Men lad os understrege én ting. Google My Business er vigtig for alle virksomheder

Priser - Google My Business (GMB)

Vi tilbyder 2 muligheder til GMB. Komplet opsætning - og eller en service aftale, hvor vi hjælper dig med at forklare hvad dataen helt præcist betyder, lave rettelser, hvis f.eks. åbningstiden eller andet skulle ændre sig.

Google My Business - service

  • Lille ugentlig status på din GMB-konto
  • 15 min. rettelser pr. måned
  • Ændringer af alt fra billeder til tekst
  • Forudbetaling for 3 mnd. pr. gang
95 KR. PR. MÅNED - BESTIL