Facebook Pages

Project Description

Facebook Page - Spred din virksomheds navn igennem Facebook

Virksomheder, som anvender Facebook til at opdatere virksomhedens fremgang, dagligdag eller lignende, får også flere visninger, når man kan se at der sker aktivitet.

Facebook Page - hvad er det?

Facebook Page, er en side man opretter på Facebook, som eksempel for en virksomhed, hvor man kan skrive informationer, kontakt oplysninger og generelt opdatere med alt nyt der sker, med nogle opslag inde på siden.

Opret Facebook side til firma

Det hjælper med at få jeres virksomhed spredt mere ud til nye tilkommer, men samtidigt også så alle kan følge med i, hvad i går og laver, hvad der sker af fremgang, nye medarbejder eller andet relevant indhold.

Beskrivelse

Facebook Page for din virksomhed, giver jer muligheden for også at kunne finde jer igennem det sociale medie, Facebook – også og samtidigt kunne vise igennem Facebook platformen, hvad jeres firma foretager jer. hvad i går og laver – ved at holde siden opdateret.

Opret Facebook side til firma – den sætning er din vej til verdens største og mest besøgte sociale medie, Facebook

Hvis vi tager et tømrefirma, ville man kunne opdatere på et nyt projekt, hvor der skal laves noget, hvad der skal laves, også opdatere følgende fremgang under projektet. Så kan alle følge med på jeres side, om hvad der sker.

Husk at være aktiv på Facebook – det giver resultater, visninger og når ud til folk
Generelt aktivtet på jeres Facebook-side er det som giver mest – kontra et opslag hvert halve år, er det bedre med et opslag pr. uge eller hver anden uge. Når i er konstant aktive, kan nye besøgende på jeres side også se, at i tager Facebook seriøst – og bruger det målrettet. Selvom Facebook er brugt meget – og er bare et sted, man skal være.

Kunder og nye tilkommende, vil også kunne give feedback på jeres opslag på det i laver. I kan lave konkurrencer, som skaber mere trafik til jeres side – trafik er ofte ligemed kendskab og mulighed for nye kunder.

Opret Facebook side til firma behøves ikke at være svært. Det hjælper vi med hos Vibarno, så i bliver synlige på verdens største sociale medie.

Kort sagt – det er i hvert fald godt at være på Facebook – kontra ikke at være på Facebook.

Priser - facebook pages

Vi tilbyder 2 muligheder til Facebook Pages. Komplet opsætning - og eller en service aftale, hvor vi hjælper dig med at holde din side opdateret og ligge indhold op.

Facebook Pages - service

  • 1 ugentlig update
  • Hjælp og råd til Facebook
  • Opdatering af profil - og coverbillede
  • Du leverere indhold / tekst - vi laver et pænt opslag
  • Forudbetaling for 3 mnd. ( 3-mnd. pr. aftale)
95 KR. PR. MÅNED - BESTIL